I 2019 har Sennebogen utvidet sitt produktutvalg av teleskop-kraner ytterligere med en ny kran – topp-modellen 6133 E ! Den nye kranen kommer først som belte-kran med rekkevidde på hele 52 meter og en maksimal kapasitet på 130 tonn!

Med sin store kapasitet har den allikevel de beste transport-egenskaper takket være teleskoperbart belte-understell og enkelt selv-rigging-system.

Med 25 års erfaring fra mobile og beltegående teleskop-kraner har Sennebogen suksessfullt etablert seg på det internasjonale markedet. Over hele verden benytter kunder fra byggeindustrien og kranutleie de driftssikre Sennebogen teleskop-kraner. Med den brede produkt-rekken, fra 8 til 120 tonn kapasitet dekker Sennebogen en mengde oppgaver og behov. Spesielt pga stor fleksibilitet gir belteteleskop-kraner stor nytte ved «Pick and Carry» oppgaver på byggeplassene.

6133 E – 130 tonn løftekapasitet og bomlengde fra 12 m til 52 m!

Den nye Sennebogen 6133 E er som belte-telskopkran med 130 tonn kapasitet en svært interessant løsning for kranutleie-selskaper. Annerledes enn tidligere bom-system blir 6133 E pga. sin bomlengde utstyrt med en 6-delt bom. I likhet med de fleste bomsystemer på mobilkraner blir hvert bomutskyv beveget i sylinder-taktsystem. Dermed oppnår vi på denne nye kranen en maksimal bomlengde på 52 meter. Ved hjelp av 15 meter jibb når vi en maks høyt spå 70 meter!

Den nye Sennebogen 6133 E drives av en 194 kW dieselmotor i avgass-trinn 5, har 2 robuste 125 kN vinsjer og den tiltbare MaxCab førerkabinen (20 grader tilt). Den telskopbare undervognen lar seg for transport og kjøring på belter reduseres til under 4 meter bredde. I utkjørt stand har den en sporbredde på hele 6,30 meter. Noe som gir overlegen stabilitet. For kranutleie-selskaper teller den optimale transport-fleksibiliteten. Selvriggings-systemet på Starlifter-teleunderstellet gjør det enkelt på kort tid å rigge opp eller ned kranen, uten hjelpekran.

Sennebogen 6133 E – ikke kun fleksibel på arbeidsplassen, men også lett å laste. Etter demontering av belteskipene og ballast er transport-bredde maks 3,0 m.